SHOARMA GILZE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1264 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Gilze. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 7:19 Kreeg helaas verkeerd drinken ma werd goed opgelost we hadden bakjes saus ma zat echt heel weinig in 1 tip meer saus in bakjes aub
16 mrt 2024 om 4:08 De levertijd viel mee toen we de portiegrootte zagen. Veel extra's, heerlijk vlees.
10 mrt 2024 om 18:48 Was lekker en op tijd
25 feb 2024 om 22:36 Duurde lang was wel meer dan genoeg en lekker
22 feb 2024 om 2:58 Helaas geen 6/7 of 8 sterren kunnen geven. Altijd op tijd, klantvriendelijk en nooit problemen!
18 feb 2024 om 7:10 Naar wens
18 feb 2024 om 0:50 Lekker vers bereid
12 feb 2024 om 9:12 Supersnel, ik had rekening gehouden met 60 minuten en het werden er 20
7 feb 2024 om 21:26 Very good people and delivery man also
29 jan 2024 om 9:32 We hebben gekozen voor afhalen, want daar stond 15 minuten, dus dat was lekker snel. Eenmaal besteld zou het nog 59 minuten duren tot de bestelling klaar zou staan. Toen we 59 minuten later de bestelling wilden ophalen, moest deze nog bereid worden..
27 jan 2024 om 19:28 Snelle bezorging! Het eten was ook heel erg lekker en warm toen het aankwam. Dit is zeker een aanradertje
24 jan 2024 om 20:14 It was delicious, there was a lot of meat. On the turkish pizza and durum.