SHOARMA GILZE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1275 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Gilze. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 20:31 Vlees verkeerd inplaats vam doner shoarma geen champions erbij
7 jun 2024 om 6:37 Goeie pizza neef we waren beetje beunen dus grote honger me maat liet me nog gekke pijpfilmpje zien op berg beetje zakkers hier en daar maar komt goed daarna beetje stinkpoeppies a broer vanavond lekker maar jamairo ga ik zn moeder ballen goeie leven
27 mei 2024 om 8:31 De döner was heel dik ,was normaal altijd goed maar nu extreem dik
24 mei 2024 om 21:10 koud brood met weinig ingrediënten is anders... sorry dat het niet gebruikelijk was
22 mei 2024 om 21:32 Hele aardige mensen en het eten was heerlijk!
20 mei 2024 om 15:29 Nu 3x keer besteld en 3x ziek geworden
13 mei 2024 om 11:34 Was weer eens heerlijk zoals gewoonlijk en op tijd en een vriendelijke bezorger!
29 apr 2024 om 16:49 Altijd lekker en altijd optijd.
26 apr 2024 om 23:58 Gewoon weer super! En vriendelijke bezorger!
22 apr 2024 om 14:30 Levering was ontzettend snel.. Vlees was prima maar de friet was veel te kort gebakken, amper voorgebakken, niet gaar van binnen, volledig slap en kleurloos. Had liever wat langer moeten wachten en fatsoenlijk gebakken friet gehad.
21 apr 2024 om 7:19 Kreeg helaas verkeerd drinken ma werd goed opgelost we hadden bakjes saus ma zat echt heel weinig in 1 tip meer saus in bakjes aub
16 mrt 2024 om 4:08 De levertijd viel mee toen we de portiegrootte zagen. Veel extra's, heerlijk vlees.